X

Obre s’Economat, un bar especialment dirigit a les dones, en plena pandèmia

La seva propietaria, na Carolina, confia en ampliar plantilla a mesura que es relaxin les restriccions en el sector de la restauració

08/03/2021

Obre s’Economat, un bar especialment dirigit a les dones, en plena pandèmia

El sostre de vidre a la feina és un fet, hi ha moltes dificultats, però també testimonis encoratjadors. Avui, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, a IB3 Ràdio hem entrevistat Carolina, una dona emprenedora i valenta que ha obert una cafeteria, especialment dirigida a les dones, en plena pandèmia. Es diu S’Economat i és a Bunyola. Un espai tranquil, acollidor que convida a fer un cafè amb una pasta, una torrada d’alvocat o, fins i tot, una amanida tipus hawaià o un roll de verdures i fruites ecològiques, de la terra. De fet, també ha dedicat un racó de l’establiment a la seva venda.

Carolina ha fet un canvi radical a la seva vida, a la seva trajectòria professional, té 32 anys i d’ençà que va acabar la carrera de Periodisme feia de dependenta, però la pandèmia li ha fet reflexionar, creu que “amb la pandèmia la gent es reserva els doblers d’un nou vestit, o camiseta per anar al bar amb els amics”. I això, juntament amb les ganes de canviar d’aires, va decidir reinventar-se i crear S’Economat. Dia 16 de gener en va obrir les portes, en un moment especialment delicat per a la restauració, quan tots els bars i restaurants estaven tancats i només podien fer menjar per endur-se’n o a domicili. En aquest sentit, va decidir” fer take away perquè la gent pogués endur-se un cafè a casa o a la feina”.

Ara mateix no té guanys, però tampoc pèrdues i confia que, a mesura que es relaxin les restriccions, fer feina al 100% i continuar ampliant plantilla. També aposta fermament per les xarxes socials, de fet,  ha creat una tendència per instagram. Una passa de gegant que, amb energia i il·lusió, de ben segur que serà tot un èxit.

08/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris