X

Ensemble Espai Sonor desperta els sentits amb el concert “L’ère de rien” al Teatre Xesc Forteza de Palma

Proposta imprescindible per endinsar-se dins la música clàssica i l'art sonor contemporani

10/03/2021

Ensemble Espai Sonor desperta els sentits amb el concert “L’ère de rien” al Teatre Xesc Forteza de Palma

Concert d'Ensemble Espai Sonor al Palau de la Música de València. Cortesia de l'Arxiu del Palau de la Música de València (Copyrigt The Live music València)

Proposta imprescindible aquest vespre, a partir de les 19:00 hores, al Teatre Xesc Forteza de Palma per obrir els sentits amb la música clàssica del nostre temps i l’art sonor contemporani. L’agrupació musical mallorquina, ENSEMBLE ESPAI SONOR ofereix “L’ère de rien” en un concert de flauta, clarinet i piano.

Amb Tomeu Moll al piano, l’acompanyen Pere Sansó amb flautes i Rafel Caldentey amb clarinets

Podem sentir un programa eclèctic que s’articula a l’entorn de dos arguments: Obres que apel·len a allò llunyà, ja sigui en l’espai, com ara L’ère de rien o Away, o bé en el temps. Tomeu Moll, pianista i codirector artístic d’Espai Sonor explica que són peces ” referents de la música clàssica del nostre temps”.

D’altra banda, es confronten dues obres que plantegen la seva pròpia estructura com a temàtica musical o sonora, el cas “The Riot”. Tot plegat, títols suggerents i descriptius, entre els quals Espai Sonor, pren el de l’obra de MANTOVANI per posar nom en aquest repertori: L’era del no-res, en el context dels temps foscosque vivim i que, amb la seva música, volen il·luminar.

10/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris