X

Les excursions a Menorca s’amplien a grups de fins a 15 persones

També es reprenen les competicions entre els menors de 12 anys

11/03/2021

Les excursions a Menorca s’amplien a grups de fins a 15 persones

Menorca passarà al nivell 1 per la bona evolució sanitària… però de moment els canvis són minsos. A partir de dilluns que ve s’amplia la capacitat permesa a l’interior dels bars i restaurants, però, segons les patronals, es desatén la seva petició d’alleugerir les limitacions horàries.

A partir de dissabte el petit comerç podrà ampliar la cabuda fins al 100%. Les sales de musculació també amplien la capacitat fins a un 50 % amb grups de 15 persones en activitats d’intensitat baixa i de 10 en les d’intensitat alta. La mascareta deixa de ser obligatòria, i una mesura molt esperada, es reprenen les competicions entre els menors de 12 anys. També es relaxen les activitats a l’aire lliure.

El sector més decebut, però, ha estat el de la restauració. Els aforaments augmenten fins al 50% a l’interior i el 100% de les terrasses, però es mantenen els horaris: tancament de l’interior a les 5 del capvespre, i les terrasses a les 10 del vespre, excepte divendres, dissabtes i vigílies de festiu que serà a les 6 de la tarda.

11/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris