X

Els ‘Viatges estel·lars’ dels usuaris i actors d’Estepa teatre

Bàrbara Nicolau, directora de la companyia, defineix "Viatges estel·lars" com a ràdio teatre il·lustrat

12/03/2021

Els ‘Viatges estel·lars’ dels usuaris i actors d’Estepa teatre

La companyia Estepa teatre, que pertany a la associació Estel de Llevant que treballa amb persones amb trastorns de salut mental, estrena avui l’obra “Viatges estel·lars”
Dirigida per Bàrbara Nicolau, és una obra que defineixen com a ràdio teatre il·lustrat. Es tracta d’un muntatge audiovisual on els seus protagonistes parlen de viatges que han marcat les seves vides mentre se succeixen imatges de pintures realitzades per altres usuaris de l’associació.

Com cada any, el mes d’octubre de 2019, la companyia Estepa teatre, preparava l’obra de teatre que hauria de representar aquella temporada. Un projecte que, com molts altres, la pandèmia va truncar. Malgrat això, el que havia de ser una obra de teatre convencional es va transformar en un curiós format audiovisual.

9 voluntaris i usuaris d’Estel de Llevant participen també en la compaynia Estepa Teatre. Un d’aquests usuaris és Toni Ramón. Assegura que participar en aquest projecte teatral li aporta confiança i el que és més important, diu, sentir-se útil.

Estel de Llevant és una associació que fa 25 anys que treballa amb persones amb trastorn de salut mental i amb les seves famílies. Avui a les 6 de l’horabaixa “Viatges estel·lars” es projectarà al Teatre de Manacor. Molt a prop, a la Fundació Trobada, s’inaugura també la mostra on podreu veure totes les pintures que apareixen al vídeo.

 

12/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris