X

L’Hestia Menorca suma la tercera derrota consecutiva a la pista del Pardinyes Lleida

L'equip d'Oriol Pagès, que va tenir la possessió per guanyar, desaprofita l'encert en el triple del primer temps; Alberto Corbacho, amb 16 punts, màxim anotador insular

14/03/2021

L’Hestia Menorca suma la tercera derrota consecutiva a la pista del Pardinyes Lleida

L’Hestia Menorca es complica el control de la segona plaça a la conferència Est de la LEB Plata. Els menorquins han sumat la tercera derrota consecutiva, aquesta a la pista del Pardinyes Lleida (78-76), després d’un partit igualat i d’alternatives constants. Els parcials van esser: 19-18, 17-19, 21-20 i 21-19.

Els vuit triples de la primera part, amb un seixanta per cent d’encert, no van servir a l’equip d’Oriol Pagès per adquirir un avantatge. El tècnic català va reconèixer la tendresa de la defensa menorquina en alguns trams del partit, que van impedir controlar el marcador. En aquest sentit, les vint pilotes perdudes van tenir molt a veure. Alberto Corbacho, màxim anotador amb 16 punts, va tenir la possessió per guanyar el partit -amb 77-76 i 14 segons per jugar-, però va trepitjar la línia lateral i els lleidatans van sentenciar des del tir lliure.

14/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris