X

Les Canàries limitaran la mobilitat interilles per Setmana Santa

Respecte al turisme nacional, previsiblement només hi podrem viatjar des d'aquí, ja que les Balears sera l'única comunitat sense tancament perimetral

19/03/2021

Les Canàries limitaran la mobilitat interilles per Setmana Santa

L’arxipèlag canari es blindarà durant les pròximes setmanes per frenar l’augment de contagis. Tenerife, Gran Canària i Fuerteventura passaran a nivell 3 a partir de dilluns.

Durant Setmana Santa es restringirà la mobilitat interilles i els mateixos canaris hauran de presentar una prova PCR o un test d’antígens negatiu de la Covid-19, si no tenen un dels motius justificats per viatjar. Per això, es reforçaran els controls als ports i aeroports. S’hi permetrà el turisme internacional i, respecte al turisme nacional, previsiblement només hi podrem viatjar des d’aquí, ja que les Balears sera l’única comunitat sense tancament perimetral. Així ho entenen les agències de viatges de les Illes, que recorden que sí que s’exigirà una prova negativa d’infecció activa de coronavirus.

Aquest divendres ja ha començat el tancament perimetral pel pont de Sant Josep a unes altres 7 comunitats autònomes, entre les quals Madrid o la Comunitat Valenciana. Durant tot el dia ja s’han vist controls policials per evitar desplaçaments no justificats. També hi ha limitacions a les trobades socials. Els valencians, que aquest divendres havien de viure el seu dia gran de les falles, s’han hagut de conformar un any més, amb una versió descafeïnada de la festa.

19/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris