X

El PSOE defensa un canvi a Castella i Lleó i el PP l’acusa de cercar el transfuguisme

Dos procuradors de partits regionalistes ja han anunciat que s'abstendran, per tant presumiblement la moció no sortirà endavant

22/03/2021

El PSOE defensa un canvi a Castella i Lleó i el PP l’acusa de cercar el transfuguisme

Les Corts de Castella i Lleó celebren el debat de la moció de censura presentada pel Partit Socialista. El candidat socialista, Luis Tudanca, ha exposat la necessitat d’un canvi per a la comunitat, mentre que els membres del Govern, del PP i Ciutadans, l’acusen de fomentar el transfuguisme.

A hores d’ara Tudanca només té assegurats 37 vots a favor de la moció, els 35 del PSOE i 2 de Podem. En necessiten quatre més perquè prosperi. La sortida d’un procurador de Ciutadans ha creat tensió en els darrers dies, però la previsió és que no hi hagi més baixes en el Partit taronja.

Altres dos procuradors de partits regionalistes ja han anunciat que s’abstendran, per tant presumiblement la moció no sortirà endavant.

El secretari d’Organització del PSOE i ministre de Transports, José Luis Ábalos, ha animat a Ciutadans a trencar, “per dignitat pròpia”, tots els seus pactes en ajuntaments i comunitats autònomes amb el Partit Popular, començant per Castella i Lleó.

22/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris