X

Nou cop al narcotràfic: la darrera fase de l”Operació pólvora’ acaba amb 10 detinguts a Palma

Els arrestats passaran a disposició judicial aquest dijous

24/03/2021

Nou cop al narcotràfic: la darrera fase de l”Operació pólvora’ acaba amb 10 detinguts a Palma

L’operació contra el narcotràfic i el blanqueig de capitals realitzada aquest dimarts a diferents barriades de Palma es va resoldre amb 10 detinguts. La policia nacional va realitzar 4 escorcolls i en total hi va haver 10 detinguts. Entre els nombrosos objectes intervenguts, hi havia droga, objectes d’alta gamma i doblers en metàl·lic.

L’Operació Pólvora va començar al setembre

L’operació de dimarts ha estat una fase més de l’Operació Pólvora que va començar el passat mes de setembre. Llavors es varen fer 19 escorcolls, la majoria a Palma, però també a altres municipis de l’illa. La policia va detenir 16 persones i es varen decomissar cocaïna i marihuana. També es va desmantellar un petit laboratori on, presumptament, s’adulterava la droga. Dos mesos més tard, al novembre, se’n duia a terme la segona fase. Hi varen participar 50 agents que varen desmantellar els 5 punts on es venia la droga. Hi va haver 11 detinguts.

Els detinguts ahir romanen a hores d’ara als calabossos de la policia. Aquest dijous passaran a disposició judicial. La causa està declarada secreta.

 

24/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris