X

Luis García Plaza: “Estam en una situació idil·lica”

El tècnic del Reial Mallorca parla de la dificultat del partit de demà davant el Fuenlabrada

28/03/2021

Luis García Plaza: “Estam en una situació idil·lica”

Luis García Plaza, tècnic del Reial Mallorca, ha assegurat avui en roda de premsa que el Fuenlabrada exigirà aquest dilluns al seu equip “una concentració màxima” en el duel que els enfrontarà a l’estadi Fernando Torres. Per això entén que els seus jugadors hauran de “portar la iniciativa del joc i estar més encertats que últimament”.

El Mallorca només ha sumat un punt dels darrers sis en joc, després de perdre a El Molinón davant l’Sporting de Gijón (2-0) i empatar a casa contra l’Oviedo. (0-0). Tot i això, Plaza ha assegurat que el grup “ha d’estar tranquil i continuar treballant com fins ara“.

“Cada punt l’hem guanyat amb molt d’esforç”, ha dit l’entrenador madrileny, que ha recordat que “només empatant” a Fuenlabrada el seu equip recuperarà el lideratge. “Si aconseguim guanyar li traurem set punts al tercer (l’Almeria), perquè al final és lo mateix ser primers que segons”, ha explicat. Plaza afegeix que “set punts és una distància bona i una oportunitat que ens presenta el calendari”.

“Passi el que passi quedarà molt, però la nostra situació és idíl·lica. En el pitjor dels casos, estaríem quatre punts per damunt del tercer classificat. De totes maneres, sabem que caldrà seguir amb el pic i la pala. Això es decidirà en les dues o tres ultimes jornades, si no és en la darrera”, ha afegit.

El tècnic bermelló també s’ha referit al polèmic penal en el temps de descompte que va suposar l’empat (1-1) del Leganés en la seva visita al camp de l’Almeria . “El futbol s’està robotitzant. Tinc una sensació clara que el penal que li xiulen en contra a l’Almeria no ho és i que l’expulsió de Rubén Pérez (jugador del Leganés), tampoc; en el futbol ha d’haver-hi algun contacte”, ha apuntat Luis García.

28/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris