X

Les dues cares del compositor Kurt Weill

L'espectacle "Cabaret Weill" es representa els dies 22 i 23 d'abril al Teatre Principal de Palma

20/04/2021

Les dues cares del compositor Kurt Weill

La música de Kurt Weill omplirà el Teatre Principal de Palma dijous i divendres 22 i 23 d’abril amb l’espectacle “Cabaret Weill“, amb el qual el director Francisco Valero-Terribas ha volgut contraposar dues facetes musicals molt diferents del compositor alemany.

D’una banda, “Concert per a violí“, una obra sorprenent en el seu moment, als anys 20. Mescla l’instrument de corda amb un cor d’instruments de vent, interpretats en aquesta ocasió per Simfovents Palma.

La segona part de l’espectacle és la suite de l’òpera més popular de l’autor: “L’òpera dels tres rals“, amb llibret de Bertol Brecht. L’obra submergeix l’espectador en l’ambient popular dels anys 20 amb protagonistes dels estatus socials més baixos.

Aquesta és una versió de concert de l’autor mateix però adaptada per a l’ocasió amb narració teatralitzada a càrrec de Miquel Àngel Torrens. L’actor guiarà l’espectador per comprendre la trama d’aquesta òpera. Farà introduccions en català de cadascuna de les peces, que s’interpreten en alemany.

Tot, amb veus illenques: les de les sopranos Maia Planas i Natàlia Salom, i els barítons Tomeu Bibiloni i Pablo López. Seran al Principal dijous i divendres a les 7 del capvespre.

20/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris