X

Retorn dels Sexy Sadie a Ses Voltes en un viatge a la música dels anys noranta

La banda mallorquina repassarà el seu repertori i convidarà alguns artistes de grups com The Nash o Cerebros Exprimidos

18/06/2021

Retorn dels Sexy Sadie a Ses Voltes en un viatge a la música dels anys noranta

La banda Sexy Sadie

La veu mítica dels anys noranta, la de Jaime Garcia, líder dels Sexy Sadie, amb alguns temes que més es recorden com “A brand new world”,  tornarà a sonar aquest dissabte a Ses Voltes a Palma. Ho farà en un concert de retrobament d’una de les bandes mallorquines més internacionals, que ara fa un viatge a la música dels anys noranta

Un directe que tornarà a aplegar a l’escenari noms incondicionals del grup com Toni Toledo, Josep Lluís Sampol, Jaume Gost, Carlos Pilán, després de la gran gira de 2011.

El concert repassarà alguns dels temes que han fet història dins l’Indie alternatiu dels Sexy Sadie i alhora, pretén ser un tribut a les bandes dels anys noranta que els van influenciar. Així, estaran acompanyats per músics d’alguns grups illencs com The NashCerebros Exprimidos. Un dia abans del concert, a Ib3 Ràdio, hem parlar amb el vocalista Jaime García, qui ens ha avançat els noms d’alguns músics convidats. “Pujaran a l’escenari alguns artistes com Rafa Adrover, Manel Martínez, Maika Makowsky, Juanmi Bosch i Toni Verd,  entre d’altres”

Com dèiem és un concert de retrobament, ja que els Sexy Sadie es van separar el 2006, any en què publicaren el seu darrer àlbum titulat “Translate“. Sobre la possibilitat de refer la banda i gravar disc nou, el vocalista ha estat clar. García s’ha sincerat davant els micròfons assegurant que: “per doblers podríem forçar un poc més amb noves composicions i més actuacions, però si som honestos cal dir que la nostra història a nivell ceatiu, està acabada”

Per tant, ens haurem de conformar a veure’ls junts demà vespre a Palma. La banda es va crear l’any 1992 i va estar en actiu més de 14 anys, amb onze treballs discogràfics editats i centenars de concerts. Sens dubte, segons els crítics, els Sexy Sadie van ser pioners en les seves composicions i lletres en anglès. Alhora van deixar la porta oberta perquè “altres grups s’atrevissen a arriscar”, segons el vocalista de la banda.

El grup es va aplegar en una actuació puntual, el 12 de maig de 2018, a la tercera edició del Mallorca Live Festival. Aleshores van celebrar l’aniversari del seu disc It’s Beautiful It’s Love.

18/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris