X

Cinquè partit i cinquè triomf del Mallorca aquesta pretemporada

S'ha imposat per 1 a 2 a l'Stade Brest

01/08/2021

Cinquè partit i cinquè triomf del Mallorca aquesta pretemporada

Victòria del Mallorca davant el Brest gràcies a l’efectivitat i a un gran partit del tercer porter, Leo Román que ja des del principi ha demostrat que es volia reivindicar. El Mallorca ha colpejat prest. Pilota que roba Salva Sevilla que fa una passada en profunditat cap a Jordi Mboula i el porter l’afusella dins l’àrea. Minut 10 i penal per als de Luis García. Salva Sevilla ha agafat la responsabilitat i no ha fallat des dels onze metres.
A partir d’aquí, a la primera part, el Mallorca ha fet una bona feina en defensa i on no arribava el conjunt ho ha fet el porter Leo Román que ha fet aquesta aturada espectacular i envia a córner el xut del davanter Cardona.
La segona part ha començat amb major domini del Mallorca però el Brest ha empatat en una jugada similar a la que ha causat el penal. Belkebla roba la pilota a Febas que demana penal i cedeix a Faivre que fa el gol de l’empat a un.
I nou minuts més tard, ha arribat el segon del Mallorca amb una mica de fortuna. Falta lateral que bota Sastre i el seu xut es troba amb Mollejo que fica la cama per fer el segon. Mollejo també ha estat protagonista d’una petita picabaralla amb els rivals que, per sort, ha acabat en no res.

Però, la pitjor notícia del partit s’ha produït a la primera part. Antonio Raíllo ha sortit lesionat per un cop al peu esquerre i ha estat substituït per Franco Russo.

01/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris