X

L’emotiu concert d’homenatge a Joan Pons al Pati de la Misericòrdia

L''Orquestra de les Illes Balears i la soprano Pretty Yende interpretaren un repertori de luxe dedicat al baríton menorquí

05/08/2021

L’emotiu concert d’homenatge a Joan Pons al Pati de la Misericòrdia

George Gershwin, Verdi, Leonard Bernstein o Rossini, autor amb el qual l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears va obrir anit passada el concert homenatge a un dels cantants lírics més grans que ha donat mai aquest país, el menorquí Joan Pons. El concert es va celebrar anit passada al Pati de la Misericòrdia, amb l’avinentesa del 75 aniversari que el baríton farà d’aquí a uns dies. Ahir, molt emocionat, explicava que els motius de la seva retirada. Pons va deixar els escenaris amb 66 anys. Els darrers 2 anys abans de prendre la decisió havia patit 5 operacions, la qual cosa va accelerar la decisió de deixar els escenaris.
Anit passada va ser una jornada dia de retrobaments amb molts d’amics, però sobretot, de celebrar la vida amb música. Per això, l’Orquestra Simfònica va voler la veu de la soprano Pretty Yende, una de les veus amb més projecció internacional. Una manera, diu Pablo Mielgo, director de l’OSIB, de filar el passat i el futur del cant líric.
I així, amb una mirada al passat però sempre caminant cap al futur, Joan Pons i la Simfònica de Balears celebraren els més de 40 anys de carrera del baríton menorquí, que des de fa 9 anys gaudeix d’una jubilació plena i feliç, juntament amb la seva família.

05/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris