X

157 grups s’han inscrit al concurs Pop-Rock de Palma

El nombre de grups inscrits ha augmentat un 52% respecte a l'edició anterior

05/08/2021

157 grups s’han inscrit al concurs Pop-Rock de Palma

Fins a 157 grups de Mallorca s’han inscrit en la propera edició del concurs de música Pop Rock. Una xifra que suposa un increment d’un 52% respecte de la passada edició
Avui s’ha presentat a Can Oms, a Palma, el jurat que decidirà els guanyadors d’enguany i que està format per Xisco Albéniz, músic i productor; la pianista i presidenta de Promusics Mallorca, Isis Montero; María Llorente, cap de producció del festival Mallorca Live; Putter, baixista del grup The Satellites i Marisia, membre de l’Associació de Heavy de Balears.

Del totals de grups inscrits aquesta edició, 92 ho han fet a estils de pop i rock en les seves diferents vessants (pop, rock, psicodelia, post-punk, indie-rock). D’altres 35 s’han inscrit a la borsa del Hard Rock, Metal i Punk-Rock,  mentre que un trentena ho han fet diferents estils de música urbana, trap-funk, jazz-rock, cantautors, folk i altres.

Una vegada conclosa la fase d’inscripció el concurs Pop-Rock el jurat inicia les fases de preselecció, seminifinals i la fase final, que es duran a terme entre aquest mes d’agost i el proper dia 3 d’octubre amb la celebració de la final.

05/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris