X

El Govern britànic manté les Illes Balears al semàfor de color taronja

El Regne Unit demana als ciutadans que visiten l'arxipèlag que vagi molt alerta mentre a causa de l'elevada incidència de la Covid-19

05/08/2021

El Govern britànic manté les Illes Balears al semàfor de color taronja

El Govern britànic ha fet saber que manté les Illes Balears al semàfor de color taronja i que aquesta situació perdurarà tot el mes d’agost, que és el ple de la temporada turística. Segons la classificació, els visitants que tornin al Regne Unit no han de fer quarantena, cosa que dona tranquil·litat als viatgers britànics que avui han arribat a Son Sant Joan. Alguns no estaven segurs de venir, però, al final, s’han animat. Ara, tenen ganes de desconnectar i passar uns dies a Mallorca, tot i que lamenten que alguns dels acompanyants no han pogut viatjar per haver donat positiu amb Covid-19. Altres, no estan del tot segurs que al final no canviïn el color del semàfor de taronja a vermell, el que implicaria que qualsevol persona hauria de fer quarantena en tornar a casa.

Els treballadors de l’aeroport asseguren que el volum de visitants del Regne Unit ha minvat amb relació a passatgers d’altres orígens.

Tanmateix, el Govern britànic demana al visitant que vagi molt alerta mentre són a les Balears a causa de la incidència elevada de la malaltia.

05/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris