El mundial se li escapa a Joan Mir

Augusto Fernández també va ser sisè a Moto2 i Izan Guevara, dotzè a Moto3. Miquel Pons va posar el punt final al mundial a MotoE

20/09/2021

Joan Mir veu com a poc a poc s’allunya el Mundial. Falten 4 carreres perquè acabi la temporada, 100 punts en jocs, i el mallorquí és a 67 del líder, Fabio Quartararo. El francès ha fet una passa de gegant cap al títol aquest diumenge a San Marino. Ha estat segon en una cursa amb victòria per a Bagnaia i en què una mala elecció als neumàtics ha relegat Joan Mir fins a la sisena posició.

D’aquí a 15 dies toca fer les Amèriques, on Quartararo pot sentenciar el Mundial. Després, tornarà San Marino on, apresa la lliçó, Mir vol donar batalla fins al final.

No gaire millor han anat les coses per a Augusto Fernández a Moto2. El pilot mallorquí va pagar car un mal inici de cursa on va perdre fins a quatre posicions.
Finalment, va quedar sisè i se situa també sisè a la classificació general amb 118 punts, això sí, a només 1 punt del cinquè, que és Aarón Canet. Per la seva banda, Izan Guevara, a Moto3, no ha passat de la dotzena posició. El mallorquí arrencava la carrera en dissetè lloc i a poc a poc va escalar posicions fins que un toc amb un rival li va impedir continuar la remuntada. És desè a la general.

I amb una tercera posició ha finalitzat avui Miquel Pons la temporada al Mundial de Moto E. Segona visita al podi del campaneter després de la victòria aconseguida a Montmeló. Pons conclou el campionat a la setena plaça. Ara ja toca pensar en un futur que pot estar l’any que ve a la categoria de moto 2.