X

Palma torna a acollir quatre creuers simultanis al dia: el més gran i el més luxós, a 7 milions el camarot

No n'hi havia tants des del 2019. Entre tots podrien dur més de 13.000 passatgers, però arriben amb un 30 o 40% de capacitat

20/09/2021

Palma torna a acollir quatre creuers simultanis al dia: el més gran i el més luxós, a 7 milions el camarot

‘The World’ ha arribat la matinada de dilluns al port de Palma. És el creuer més luxós del món. Té piscines, botigues, restaurants, pistes de tennis i de golf. Hi viatgen multimilionaris que han comprat o llogat algun dels 165 apartaments privats que té. Passar-hi una nit costa al voltant de 1200 dòlars. Per comprar-ne, cal desembutxacar entre 1,5 milions i més de 7 milions de dòlars.

La guia turística Álex Fraile ens explica que molts dels propietaris són empresaris nord-americans. I assegura que és tan alt el seu poder adquisitiu que sovint fan servir els seus jets privats per anar fins allà on és el creuer i embarcar-s’hi.

“The World” coincideix aquest dilluns amb tres creuers més al port de Palma (Harmony of The Seas, Norwegian Epic i Mein Schiff). No n’hi havia tants des del 2019. Entre tots podrien dur més de 13.000 passatgers, però arriben amb un 30 o 40% de capacitat. És a dir, que en total hi viatgen unes 4.600 persones.

Aquest mes de setembre hi ha 33 escales de creuers al port de Palma. I a l’octubre gairebé es duplicaran: n’hi ha 61 de previstes. A tot Balears el mes de setembre ja s’han multiplicat per dos respecte les xifres d’agost (un total de 44 escales), i a l’octubre gairebé tornarà a duplicar-se: hi ha 86 escales programades.

20/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris