X

L’escola Tramuntana inicia formalment a Menorca el moviment “Mascareta al Pati, no”

Dues alumnes duen dies sense poder assistir a classe per entrar-hi sense mascareta

01/10/2021

L’escola Tramuntana inicia formalment a Menorca el moviment “Mascareta al Pati, no”

L’escola Tramuntana de Maó se suma al moviment “Mascareta al Pati, NO”. Ha estat la primera de l’illa en demanar formalment a Educació, que s’elimini l’ús obligatori a l’aire lliure. La majoria de pares han firmat un document que volen estendre a altres centres. A totes les Balears ja hi ha 6.000 famílies que ho demanen.

Els pares de l’escola creuen que no és necessari que els seus fills duguin mascareta quan són al pati, perquè l’espai a l’aire lliure és de grans dimensions. Han recollit signatures per presentar un escrit avui davant Educació. La petició demana coherència.

La mare de dues alumnes de l’escola Tramuntana les du cada dia a classe sense mascareta perquè creu que és perjudicial per a elles. Però la direcció del centre els impedeix l’accés cada dia per incomplir el protocol sanitari. La conselleria els ha denegat l’atenció educativa a domicili perquè no poden justificar l’absentisme escolar per problemes de salut. La mare assegura que l’any passat sí que en van tenir a conseqüència de l’ús de la mascareta.

La conselleria d’Educació recorda que l’assistència a classe és obligatòria i que s’han de complir les normes vigents aprovades per Salut per vetllar per la seguretat de tothom.

01/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris