X

Els bons turístics entre illes ajuden a salvar la temporada de Menorca

L'afluència de turisme francès i nacional fan mantenir l'optimisme dels hotelers per al 2022

12/10/2021

Els bons turístics entre illes ajuden a salvar la temporada de Menorca

Set de cada deu hotels de costa a Menorca correran les cortines després del Pont del Pilar. Malgrat la punxada del mercat britànic, hotels com el Barceló Occidental de Punta Prima ha tancat la temporada alta amb ocupacions d’entre el 75 i el 80% Tampoc als negocis de restauració de la zona no els ha anat malament. En part, també, gràcies a la major presència de visitants de les Illes, molts dels quals han aprofitat els bons turístics de 100 euros del Govern per viatjar a Menorca.

El pla del Govern per fomentar el turisme intern dels balears, amb un màxim de 100 euros per persona, ha assolit els seus objectius. L’agència de viatges Millenium Menorca Travel de Maó ja té venudes més de dues-centes estades des del 15 de juny.

Els bons, que no es poden utilitzar durant el juliol i l’agost, duraran fins al 15 de novembre. Tot això en un any que ha registrat un increment notable del trànsit aeri i marítim entre Illes, amb números -tant d’arribades com de sortides- que ja superen els de 2019 tant des de Menorca com des de Mallorca.

12/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris