X

Iva Pejkovic, l’experiència d’una supercampiona al servei de l’Avarca

La central sèrbia, ex Logronyo, xerra de marcar la intensitat, evitar errors seguits i jugar com a equip, per derrotar l'Haro Rioja (19 hores); Westergaard és dubte

16/10/2021

Iva Pejkovic, l’experiència d’una supercampiona al servei de l’Avarca

L’Avarca de Menorca vol tornar al camí de la victòria, a costa de l’Haro Rioja (19 hores). Un duel que s’ha convertit en un clàssic de la competició. I per clàssica, la nostra següent protagonista, el fitxatge estrella de l’equip de Ciutadella: Iva Pejkovic.

Iva Pejkovic compleix la seva dotzena temporada a la Superlliga. Set van esser consecutives a Logronyo, on esdevingué peça clau per a la consecució de set Superlligues, sis Copes i sis Supercopes. De bèstia negra de la competició, a ser un valor segur per un vestidor, el de l’Avarca, que l’ha rebuda amb els braços oberts.

Pejkovic passeja feliç per Ciutadella i agraeix el sol d’octubre, que a Logronyo diu que no escalfa. La central, al 37 anys, manté intacte la motivació per competir al màxim nivell. La jugadora sèrbia és prudent a l’hora de fixar els objectius del present curs.

L’Haro Rioja, un altre clàssic com la nostra protagonista, és el rival a batre. Pejkovic ens dóna les claus per guanyar-lo, pendents de la recuperació de Maira Westergaard.

16/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris