X

La segona jornada de vaga del servei de recollida de fems a Menorca omple de brutícia els carrers de Maó

Els piquets han impedit que els operaris sortissin a fer feina i, com ja va passar divendres, tan sols s'ha permès la sortida de dos camions per cobrir els serveis essencials

16/10/2021

La segona jornada de vaga del servei de recollida de fems a Menorca omple de brutícia els carrers de Maó

A Menorca, la vaga continua, tot i que els 40 treballadors del servei de recollida de fems adscrits al sindicat CCOO varen votar ahir a favor del preacord entre empresa i sindicat. Els municipis afectats són Maó, Alaior i Es Castell on no s’ha efectuat la recollida, per segon dia consecutiu, malgrat la voluntat d’alguns dels treballadors. Els piquets han impedit que els operaris sortissin a fer feina i, com ja va passar divendres, tan sols s’ha permès la sortida de dos camions per cobrir els serveis essencials. Una situació que no ha afectat la resta de municipis de Menorca, on la situació ha estat de normalitat absoluta.

Els piquets informatius de Comissions Obreres, convocants de la vaga, continuen concentrats a l’entrada de la nau de FCC de Maó per impedir que els treballadors surtin a fer feina. Els serveis mínims no s’han complert, ja que, com ahir, tan sols s’ha permès la sortida de dos camions per cobrir els serveis essencials com l’hospital, els geriàtrics i els centres escolars. Però no tots els treballadors secunden aquesta convocatòria perquè consideren que les condicions dels seus contractes són millors que les que es negocien a Mallorca.

Totes les deixalleries de Menorca es troben tancades. Ara bé, a la resta de municipis, tant a Ciutadella com al centre de l’illa i a Sant Lluís, la situació ha estat de normalitat absoluta.

16/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris