X

Marc Pons forma part de la nova Comissió Executiva Federal del PSOE

Serà el secretari de Transició Ecològica Justa i la Preservació de la Biodiversitat

17/10/2021

Marc Pons forma part de la nova Comissió Executiva Federal del PSOE

El exconseller de Mobilitat del Govern i actual director de gabinet de la vicepresidenta de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Marc Pons, és l’únic balear que forma part de la nova Comissió Executiva Federal del PSOE, dissenyada pel president del Govern i secretari general de la formació, Pedro Sánchez.

Pons serà el secretari de Transició Ecològica Justa i la Preservació de la Biodiversitat en la nova Executiva, de la qual formen part 42 persones i en la qual destaca la integració de sis dels seus nous ministres, un important relleu generacional, amb una mitjana d’edat de 47 anys i una presència del 60% de dones. A més, només repeteixen 12 dels dirigents de l’actual Executiva.

Quant al repartiment territorial, la federació amb més representants en la nova direcció del PSOE és Andalusia, amb un total de nou, seguida de Madrid, que comptarà amb sis. El PSC i Castella i Lleó tindran quatre membres cadascun, Canàries sumarà tres, el País Basc i Castella-la Manxa, dos cadascun i la resta de comunitats tindrà un representant, igual que Ceuta.

17/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris