X

Penjen als comerços centenars de cartells amb el lema “Palma camina cap a la ruïna”

La plataforma Recuperem Palma protesta contra la política de mobilitat de l'ajuntament

20/10/2021

Penjen als comerços centenars de cartells amb el lema “Palma camina cap a la ruïna”

Les entitats que formen la plataforma Recuperem Palma han començat a aferrar cartells amb el lema “Palma camina cap a la ruïna” pels comerços de ciutat. Algunes de les associacions i plataformes que donen suport a la iniciativa són PIMECO, AFEDECO, la Federació de Veïnats, CAEB Restauració, o el Mercat de Pere Garau, entre d’altres.

D’aquesta manera, protesten contra la política de mobilitat de l’ajuntament. Diuen que la conversió per a vianants de molts carrers afecta negativament els comerços de la ciutat. Demanen una alternativa immediata perquè tothom que vengui de fora de Ciutat o els qui hi viuen puguin accedir als establiments.

“Demanam que facin aparcament dissuassoris amb molt bon transport cap el centre de Palma, quan tot això estigui resolt, serà el torn de peatonalitzar”, assegura Antoni Gayà, president de AFEDECO. El màxim responsable de PIMECO, Antoni Fuster afegeix que molts comerços encara no s’han recuperat dels efectes de la pandèmia, per això “qualsevol tancament o prohibició afecta les vendes paquests establiments”.

Recuperem Palma es reunirà amb el batle José Hila el 10 de novembre. En funció dels resultats de la trobada, “veurem què feim, si seguim amb reivindicacions més potents i més fortes o els fem entendre que això no condueix a res”, conclou el portaveu de la plataforma, Bartomeu Servera.

20/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris