X

L’IMAS es personarà com a acusació particular per l’agressió a un menor a Son Roca

El jove del centre d'acollida per a menors migrants roman ingressat en la UCI de Son Espases, greu però estable

21/10/2021

L’IMAS es personarà com a acusació particular per l’agressió a un menor a Son Roca

L’Institut Mallorquí de Serveis Socials, l’IMAS, es personarà contra l’agressor que dilluns va deixar en estat greu un jove de 16 anys del servei d’acollida de menors al barri palmesà de Son Roca. Ha trancendit que l’autor d’aquesta acció violenta, que segons les darreres informacions no ha estat detingut, va agredir el jove per un incident amb la seva filla. El menor es troba estable dins la gravetat, ingressat a la unitat de crítics de l’hospital de Son Espases.

Fa anys que els veïnats de la zona expliquen a les autoritats que la convivència amb els menors migrants és conflictiva i demanen que es traslladi el centre Norai fora del nucli urbà. Ara faran una recollida de signatures per a aconseguir-ho.

Un dels residents, Manuel Alameda, creu que situacions com la pallissa de dilluns es poden tornar a repetir. “Els joves estan molt cansats. Si es peguen entre ells, nosaltres no podem ser allà fent de Guàrdia Civil. Intentem calmar els ànims, però estan molt calents”, adverteix el veïnat.

Dilluns dia 25 d’octubre s’ha convocat una reunió entre residents de Son Roca, Ajuntament de Palma i l’IMAS per analitzar situació… Cap responsable de l’organisme públic ni del centre de menors no ha volgut fer declaracions a IB3 Ràdio.

 

 

21/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris