X

Neix Pecolo, una aplicació per comprar al petit comerç de Palma

PIMECO ha firmat un conveni amb l'empresa per 5 anys

21/10/2021

Neix Pecolo, una aplicació per comprar al petit comerç de Palma

Na Catalina Alemany fa vuit anys que regenta una espardenyeria a Palma. El negoci funciona bé, però fins ara no feien venda en línia. “Ens havíem plantejat moltíssimes vegades un web per intentar llançar la venda online, però mai no ho hem arribat a fer”, explica. I ha estat durant la pandèmia que ho ha considerat ja del tot necessari.

Per això no ha dubtat a adherir-se a la plataforma Pecolo. El nom ve de Petit Comerç Local. És un projecte creat enguany per aquests quatre joves que es van conèixer a Barcelona. Tres d’ells són mallorquins. Un d’ells, Gerard Fernández, conta que en tornar a Palma, la seva ciutat, es va adonar dels efectes de la pandèmia en veure molts comerços tancats i locals que es traspassaven. I va creure que la situació es podia revertir gràcies a la tecnologia.

Pecolo reparteix amb una flota sostenible i ofereix immediatesa: el producte es rep el mateix dia que es compra (fins i tot en manco de dues hores). L’enviament costa entre 3,6 i 3,9 euros a Balears i 5,9 per a la resta d’Espanya.

PIMECO ha firmat un contracte amb ells de moment per 5 anys. El president de la patronal, Toni Fuster, es mostra satisfet per haver trobat un equip de gent jove i preocupada pel futur del petit comerç.

A l’aplicació ja té més de 1.000 usuaris i hi ha 100 comerços de Palma, però l’objectiu és tenir-ne 400 a finals d’any. I a poc a poc volen anar ampliant el radi d’acció a tot Mallorca.

21/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris