X

El Teatre Principal de Maó es prepara per viure els dies grans de l’òpera a Menorca

Serà aquest cap de setmana, els dies 29 i 31, amb l'obra més cèlebre de Gioachino Rossini 'El Barber de Sevilla'

25/10/2021

El Teatre Principal de Maó es prepara per viure els dies grans de l’òpera a Menorca

El Teatre Principal de Maó es prepara per viure els dies grans de l’òpera a Menorca. Serà aquest cap de setmana, els dies 29 i 31, amb l’obra més cèlebre de Gioachino Rossini “El Barber de Sevilla”. Una cita per celebrar el mig segle de vida de l’Associació Amics de s’Òpera. L’elecció no és casual, sinó que es tracta de l’òpera que es va representar en la Primera Setmana a l’Òpera de Maó, l’any 1972

El muntatge, que gairebé ha venut ja totes les entrades, és una producció del Teatro Sociale di Rovingo, amb Massimo Gasparon al capdavant de la direcció escènica, que la vol abordar des d’un prisma dinàmic i modern. La direcció musical serà a càrrec de Michele Gamba, qui dirigirà l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i, també, del Cor d’Amics de s’Òpera de Maó, que es trobarà dalt l’escenari amb figures de primer nivell mundial.

“El Barber de Sevilla” forma part de la història com una de les grans obres mestres de l’òpera còmica i una de les més estimades pel públic. A més, és la segona òpera amb major trajectòria documentada a Menorca.

L’Associació Amics de s’Òpera, que durant tots aquests anys ha dut a l’illa 33 títols, ha programat 75 produccions i ha organitzat 150 nits d’òpera.

25/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris