X

50 artistes deixen la seva ‘empremta de les formes’ a Pollença

És la setena exposició col·lectiva de la galeria Dionís Bennàssar, amb artistes locals, nacionals i internacionals

25/10/2021

50 artistes deixen la seva ‘empremta de les formes’ a Pollença

El nivell del mar, al nivell dels ulls. Una perspectiva que comparteixen dues siluetes endinsades a la mar. I que neixen dels traços d’Antònia Borràs. “M’inspira la natura, les figures humanes i la mar, els seus colors blaus, verdosos”, comenta la pintora.

Aquesta influència marina també és la llavor de les escultures de Miquel Fuster. El que més relaxa l’escultor és anar a la mar i al taller, “utilitzar l’escultura per expressar els sentiments i les vivències que he tengut a la mar”.

En aquesta línia, Jaume Orejuela s’inspira en la natura. Parteix d’imatges fotogràfiques, per trobar la seva composició geomètrica. Una reflexió sobre allò efímer de les noves tecnologies. Per intentar “fixar” els records que amaguen les fotografies, les utilitza per plasmar la seva pintura i escultura.

Fins que acabi l’any, la Galeria Dionís Bennàssar acull la seva setena exposició col·lectiva ‘Empremta de les formes’. Amb artistes internacionals com l’argentina Gabriela Lavezzari i l’escultor alemany Norbert Jagger. Nacionals, com Rubén Martin de Lucas i Amelia García. I locals, com Luis Maraver i Joan Peix. Cinquanta artistes, que mostren la seva particular manera d’entendre les formes.

25/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris