X

Ja no es cridarà els pacients pel seu nom a les sales d’espera de l’Hospital Mateu Orfila

Una màquina dispensadora de torns i les pantalles instal·lades a les sales d'espera preservaran la confidencialitat de les persones que entren a consulta metge

26/10/2021

Ja no es cridarà els pacients pel seu nom a les sales d’espera de l’Hospital Mateu Orfila

A l’Hospital Mateu Orfila ja no es cridarà el nom dels pacients per entrar a la consulta del metge. S’ha posat en marxa un sistema digital d’avís que permetrà preservar la identitat de les persones que tenen cita.

Primer, el dia de la cita, el pacient haurà de sol·licitar un torn a les màquines instal·lades a les entrades de l’Hospital de Menorca. Podrà fer-ho amb la targeta sanitària, amb el DNI o amb la citació impresa. Després, serà dirigit a una de les sales d’espera on es troba la seva consulta. Aquí haurà d’esperar parant atenció a la pantalla i quan el seu número de torn s’il·lumini de color vermell, podrà entrar a passar visita.

Les màquines també permeten obtenir un imprès de justificació de l’assistència a la consulta del metge. En definitiva, el sistema persegueix agilitzar els torns de consultes perquè no es perdrà temps cridant a les persones que no hagin assistit a la cita. Un equip de cel·ladors acompanya aquests primers dies els pacients que tenguin dubtes sobre com obtenir el tiquet per al seu torn. Des de l’Àrea de Salut es demana que tothom actualitzi les dades de la seva targeta sanitària per evitar errors.

26/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris