X

Gemma Triay i la resta de jugadores boicotegen els Campionat d’Espanya de pàdel per tracte desigual

Han decidit no participar-hi en saber que s'ha pagat a alguns jugadors i a les jugadores no

26/10/2021

Gemma Triay i la resta de jugadores boicotegen els Campionat d’Espanya de pàdel per tracte desigual

Gemma Triay, la seva parella, Alejandra Salazar, i la resta de jugadores han decidit boicotejar el Campionat d’Espanya de pàdel que s’ha de jugar aquesta setmana a Madrid. El motiu és la manca de respecte i igualtat en el tracte rebut per part dels organitzadors. I és que les jugadores han tingut coneixement que a determinats jugadors ‘se’ls ha ofert una retribució econòmica per la seva participació en el campionat, que no està inclosa en la dotació econòmica oficial del campionat, retribució que no ha estat oferta ni proposada a les jugadores participants en la competició’, han explicat en un comunicat. Per aquest motiu han decidit no participar del torneig.

La protesta ha tingut les seves conseqüències. I és que Pedro San Román, CEO d’Urban Event, entitat organitzadora del Campionat d’Espanya de Pàdel 2021, ha presentat la seva dimissió. Després de presentar la seva renúncia al càrrec, San Román ha demanat disculpes per l’error organitzatiu.

Triay i Salazar son les nombres 1 del rànquing, una posició que mantindran ja durant el que queda de 2021. Han guanyat els darrers 5 tornejos i les sensacions son immillorables.

26/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris