X

Comencen les obres de la nova residència geriàtrica a l’antic Quarter de Santiago de Maó

Les màquines han entrat aquesta setmana a l'antic quarter per transformar-lo en una nova residència. Un geriàtric de 120 places, suficient per cobrir, amb previsió de futur, la llista d'espera existent al municipi.

26/10/2021

Comencen les obres de la nova residència geriàtrica a l’antic Quarter de Santiago de Maó

Les instal·lacions de l’antic quarter de Santiago que durant més de 20 anys van acollir serveis municipals, cauen ara abatudes per les màquines. S’està construint una nova residència geriàtrica, la tercera ja de Maó.

Es preveu que amb aquest equipament es pugui donar resposta a les necessitats actuals i futures en assistència i atenció a la gent gran del municipi. L’alcalde de Maó, Hèctor Pons, en destaca la funció social d’aquest nou centre. Els seus usuaris podran gaudir d’una bona vida social entorn del centre de Maó.

La futura edificació permetrà la creació de 120 places per a gent gran dependent. Tindrà aproximadament 6.800 metres quadrats, repartits en una planta baixa, dues plantes i un aparcament soterrat amb una capacitat de 100 places.

Les obres tenen un cost previst de prop 10,3 milions d’euros, dels quals 9,6 milions són finançats amb fons europeus, concretament amb REACT-UE. És un dels primers projectes autoritzats per la Unió Europea dins dels 300 milions d’euros assignats a Balears, destinats a reforçar els serveis públics fonamentals i l’economia per pal·liar els efectes causats per la COVID-19. L’Ajuntament invertirà una partida d’aproximadament 600.000 euros que serviran per habilitar l’aparcament soterrani.

26/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris