X

Afluència de gent però sense aglomeracions al Cementeri de Palma

Les vendes de flors a la Rambla s'han duplicat amb respecte a l'any passat, i ja es troben al nivell de 2019

31/10/2021

Afluència de gent però sense aglomeracions al Cementeri de Palma

Paradetes de flors al passeig de les Rambles, a Palma.

Afluència de gent al Cementeri de Palma el dia previ a Tots Sants, però sense aglomeracions. Els que han anat avui al cementeri ho han fet sobretot perquè demà hi ha previsió de pluges. A més asseguren que s’estimen més venir, fer net i posar-hi flors als difunts, i si un cas demà es pot finalment passejar, idò passaran més temps amb els difunts.

La majoria ha vengut en cotxe, tot i que hi ha servei de bus des de la Porta de Sant Antoni fins el cementeri cada 20 minuts. Poca gent ha aprofitat aquest servei, si bé els que ho han fet, n’estaven ben satisfets i destaquen que és més còmode que venir en el vehicle propi.

En definitiva, com que hi ha hagut un degoteig de gent, les tombes i nítxols són ben plenes de flors ben fresques.

Flors de tots els colors i totes les mides omplen avui el passeig de les Rambles de Palma. Roses, gladiols i crisantems són les més demanades, però també centres. Els i les floristes comenten que enguany el preu s’ha encarit perquè la majoria de flors venen d’Equador, Colòmbia i Barcelona, i com que el preu del combustible s’ha encarit, també ho ha fet el de les flors.

Això sí, també diven que les vendes s’han duplicat amb respecte a l’any passat, i que es troben al mateix nivel que el 2019.

31/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris