X

Menorca arrenca la programació d’hivern amb només 6 rutes aèries i dos vols setmanals a Londres

Tot i que s'ha aconseguit recuperar la connexió amb el Regne Unit, no s'ha pogut, de moment, mantenir la de París durant la temporada baixa

02/11/2021

Menorca arrenca la programació d’hivern amb només 6 rutes aèries i dos vols setmanals a Londres

Després d’una temporada que ha multiplicat la connectivitat aèria de Menorca, l’illa arrenca la programació d’hivern amb només 6 rutes actives: 5 nacionals i una d’internacional, que a partir d’aquest dissabte permetrà volar dos dies per setmana a Londres.

Pel que fa als enllaços amb la península, es mantenen els de Madrid, Barcelona, València, Palma i, enguany, com a novetat s’hi afegeix Màlaga. Representen un increment en el nombre de seients programats entre novembre i fins a finals de març. Aena té previstes fins a 668.000 places, un 19% més que el 2019, el darrer any de normalitat. Les agències de viatges, però, demanaven estar connectats amb més ciutats.

Tot i que s’ha aconseguit recuperar la connexió amb Londres, no s’ha pogut, de moment, mantenir la de París durant la temporada baixa tal com volia el Consell de Menorca. Durant la primera quinzena de novembre encara s’ha programat un avió diari, que la companyia Transavia France deixarà d’oferir més enllà del dia 15. Tot i això, durant el desembre, coincidint amb Nadal i Cap d’Any, Vueling ha programat un total de cinc vol directes amb la ciutat francesa.

02/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris