X

Ja no queda cap element de quan el túnel de Sóller era de pagament

En els darrers tres mesos el Consell ha llevat la coberta i les marquesines per 337.000 euros

02/11/2021

Ja no queda cap element de quan el túnel de Sóller era de pagament

Ja no queda cap element al túnel de Sóller de quan la infraestructura era de pagament. En els darrers tres mesos se n’ha llevat la coberta de 430 metres quadrats i també les marquesines. S’ha reordenat el trànsit i s’ha habilitat un espai per als vehicles d’emergència. Les obres han costat al Consell de Mallorca 337.000 euros.

Eral el 2011 quan els sollerics protestaven per demanar la gratuïtat del túnel de Sóller. Ha plogut molt des de llavors i més encara des que la infraestructura començà a construir-se en temps de l’expresident Cañellas. Tres dècades fins que el Consell actual el rescatava el 2017. Aquest estiu es començà a desmuntar l’anterior estructura del peatge i s’ha llevat la coberta que feia 430 metres quadrats. També s’han retirat les marquesines. Per al Consell, els beneficis són múltiples: “s’ha reordenat el trànsit, s’ha habilitat un carril per a vehicles d’emergències i ja no ha impacte paisagístic”, ha dit Iván Sevillano, conseller de Mobilitat i Infraestures del Consell. 

Així i tot, i pel que fa a l’entorn, l’Ajuntament de Sóller troba que el resultat de l’obra és de massa ciment. Bunyola també ho veu així, encara que prioritza els beneficis socials i econòmics d’haver llevat el peatge.

Aquesta vegada el que el Consell ha pagat per desmuntar la instal·lació anterior són 337.000 euros.

02/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris