X

300 extreballadors d’Azuline, en problemes pel canvi de gestió de quatre hotels

Els sindicats asseguren que la propietària, la polèmica Paquita Marsan de Casa Lola, no els ha subrogat 

04/11/2021

300 extreballadors d’Azuline, en problemes pel canvi de gestió de quatre hotels

Els sindicats denuncien que 300 treballadors poden quedar al carrer després que l’empresa eivissenca Azuline hagi deixat d’explotar quatre hotels, tres a Eivissa i un a Menorca. Asseguren que els empleats haurien de ser subrogats per la propietària dels establiments, la polèmica Paquita Marsan de Casa Lola.

Segons el web d’Azuline, ara mateix exploten 2 hotels a Mallorca i 9 a Eivissa. Fins fa poc gestionaven quatre establiments més: el Coral, l’Atlantic, el Cala Martina a Eivissa i el Marina Parc a Menorca. Aquests hotels han estat recuperats per via judicial per la seva propietària, Paquita Marsan, perquè Azuline no va pagar-ne el lloguer durant dos anys. Però la situació dels 300 treballadors, 250 d’ells a Eivissa i uns 50 a Menorca, està en l’aire perquè, segons els sindicats, les cartes de subrogació s’han fet malament. Consuelo López, secretària general de Comissions Obreres, assegura que dos treballadors amb contracte de tot l’any s’han quedat al carrer perquè la nova empresa no els ha subrogat i ara s’haurà de veure què passarà amb tots els fixos discontinus.

UGT assegura que els hotels pertanyen a diferents societats de la polèmica empresària Paquita Marsan, famosa per les obres il·legals de Casa Lola i que va estar a la presó per delictes fiscals. El problema és que ni UGT ni Comissions Obreres no han pogut contactar amb les seves empreses. UGT celebra aquest divendres una assemblea amb els treballadors per decidir les accions a emprendre.

04/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris