X

Es declara un incendi al Coll de Síller, a Pollença

Es tracta d'un incendi forestal, segons ha informat el SAMU aquest diumenge capvespre

07/11/2021

Es declara un incendi al Coll de Síller, a Pollença

S’ha declarat un incendi forestal al Coll de Síller, a la zona de Cala Sant Vicenç, a Pollença. Es tracta d’un incendi forestal, que s’ha declarat aquest diumenge a les 18h de l’horabaixa i del qual ha donat avís l’112. Els Bombers de Mallorca dels parcs d’Inca i d’Alcúdia, així com a efectius de l’IBANAT ja estan actuant a la zona.

Un policia local ha explicat a un equip d’IB3 Notícies que les flames estan pròximes a unes cent cases que normalment es destinen a lloguer vacacional. També s’està desallotjant un recinte on hi ha vint cavalls.

Imatge de l’incendi al Coll de Síller (Pollença)

Les flames s’han originat a un lloc molt proper al de l’incendi de desembre de l’any 2017, que va obligar a desallotjar una seixantena de cases. El foc  va ser provocat per la ruptura d’un cable de mitja tensió, les espurnes del qual van prendre foc a la vegetació, ajudada pel vent fort d’aquell vespre. És el cinquè incendi que s’ha produït en aquesta zona en 23 anys.

El foc està en aquests moments en plena expansió i el canvi de vent fa que les flames es dirigeixen a la zona de Bóquer.

07/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris