X

Prop de 600 persones han estat citades a Menorca durant el primer dia de campanya de vacunació combinada

L'Àrea de Salut fa una crida a les 1.700 persones a les quals han volgut citar i no han trobat, perquè ells mateixos acudeixin als centres de salut

08/11/2021

Prop de 600 persones han estat citades a Menorca durant el primer dia de campanya de vacunació combinada

A Menorca estan citades a vacunar-se, per tercera vegada, més de 10.000 persones, la meitat de les quals han optat per vacunar-se també de la grip. L’Àrea de Salut fa una crida a les 1.700 persones a les quals han volgut citar i no han trobat, perquè ells mateixos acudeixin als centres de salut.

Prop de 600 persones han estat citades a Menorca durant el primer dia de campanya de vacunació combinada. S’ha administrat la tercera dosi de la vacuna de la Covid i la vacuna de la grip als majors de 70 anys, i als majors de 65 anys vaccinats amb Janssen i que no han passat la malaltia. Des de l’Àrea de Salut de Menorca fan una crida a les prop de 1.700 persones a les quals han volgut citar i no han pogut localitzar.

La campanya, que es perllongarà fins dia 25, arriba tot just quan Menorca, amb 140 casos per cada 100.000 habitants, torna a liderar la incidència de la Covid a les Illes. El darrer balanç de contagis deixa 24 nous positius i 126 casos actius, en una època en què s’incrementen els refredats i les persones amb símptomes de grip, cosa que ha fet augmentar les cues per fer-se les proves PCR.

Per altra banda, l’Àrea de Salut de Menorca ha explicat que la pandèmia ha posat de manifest que les consultes telefòniques als centres de salut s’han demostrat útils, i que la previsió és ampliar aquest model d’atenció a través de videotrucades.

08/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris