X

La sala Es Gremi prepara el seu divuitè aniversari

Aquest cap de setmana passaran pels seus escenaris artistes com Muchachito bombo infiierno, Arde Bogotá, Dinamo o Tom Trovador

09/11/2021

La sala Es Gremi prepara el seu divuitè aniversari

Després del primer concert amb el públic dempeus el passat divendres, la Sala 1 es prepara per acollir aquest pròxim cap de setmana la celebració del divuitè aniversari d’Es Gremi. Tota una fita que celebraran amb una programació diversa que, de divendres a diumenge, omplirà el recinte amb algunes de les millors bandes locals i nacionals del moment. La festa començarà aquest divendres amb les actuacions de Cabrón, Tom Trovador, Dinamo, Muchachito Bombo Infierno i tancarà la jornada una sessió de Dj de La puta opepé. El dissabte serà el torn de Viva Belgrado, Arde Bogotà, Venturi, Moraes Dj set de Jäger & Levante. El grup local La banda del Loki posarà el colofó a aquesta celebració amb el concert que oferirà el diumenge.

Tot i tenir una capacitat de prop de 900 persones, Es Gremi restringeix la cabuda a un màxim de 450 per divendres i també pel dissabte. Ambdós dies es mantindran obertas les sales 1 i 2, per on el públic podrà transitar per canviar d’ambient, tot i que es podrà consumir sembla que la majoria d’edat d’Es Gremi arriba amb una passa més cap a l’antiga normalitat.

09/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris