X

‘Surel, Segal & Gubistch’: tres generacions, tres maneres de fer música i un univers sonor insòlit

El trio de corda ha actuat aquest dimarts al CaixaFòrum de Palma, on han interpretat peces pròpies i arranjaments de Monk i Chaplin

10/11/2021

‘Surel, Segal & Gubistch’: tres generacions, tres maneres de fer música i un univers sonor insòlit

El Caixafòrum de Palma ha acollit el concert d’un trio de corda format per músics tan diversos, que generen un oasi musical difícil de classificar. Són Surel, Segal i Gubitsch. El seu repertori, a més de temes propis, inclou arranjaments d’obres de Monk i Chaplin.

Al violí, Sébastien Surel, un músic polifacètic guardonat amb el premi Diapasó d’Or. Defineix el seu estil com “una mescla entre música clàssica de cambra, jazz, músiques del món”.

Al violoncel, Vincent Segal, conegut per la varietat dels seus estils i col·laboracions, que inclouen cantants com Sting i Elvis Costello.

El guitarrista Tomás Gubitsch completa la tríada. Considerat un dels principals exponents del tango, amb 19 anys ja acompanyava Astor Piazzola de gira per Europa. “Una de las coses extremadament interessants d’aquest grup és la capacitat d’escolta que tenim, tot i que cadascú té les seves particularitats, tots tenim una visió àmplia de la música”, exposa Gubitsch.

Les diferències de cada intèrpret, conjuguen un territori musical únic i irrepetible. Un espectacle que navega entre partitures i improvitzacions.

10/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris