X

Santa Maria aprova el major creixement urbanístic de les darreres tres dècades

El consistori afirma que s'ha reduït un 70% l'edificabilitat prevista l'any 1986

10/11/2021

Santa Maria aprova el major creixement urbanístic de les darreres tres dècades

Santa Maria creixerà. Dues unitats d’actuació urbanística que feia 35 anys que estaven programades, finalment, es podran executar. Segons l’equip de Govern, s’ha reduït un 70% l’edificabilitat prevista l’any 1986, per la qual cosa -afirmen- el creixement poblacional no superarà els 400 habitants i no 1.000 com han denunciat algunes entitats ecologistes.

Amb el vot favorable dels 7 regidors de l’equip de govern, format per Més i PSOE, l’abstenció del Partit Popular i el vot en contra d’Alternativa, s’aprovava el major creixement urbanístic de Santa Maria en les darreres tres dècades. La proposta que va tirar endavant redueix en un 70% l’edificabilitat de les dues unitats d’actuació una d’elles ubicada al costat del vial de circumval·lació i l’altre on hi havia la voltadora de Ca n’Adrià.

Alternativa per Santa Maria defensava el seu vot contrari al projecte per l’excessiu creixement poblacional que suposarà. Després de l’aprovació, l’Ajuntament remetrà la proposta a la Comissió Insular d’Urbanisme que serà la que decidirà si hi dona el vist-i-plau o si, per contra, s’ha de modificar.

10/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris