X

Bep Llorens aparca l’objectiu de la Copa i parla de permanència davant la visita del cuer Leganés

El tècnic de l'Avarca es manifesta preocupat pel baix rendiment de l'equip, especialment els dos darrers partits; Maira Westergaard estarà de baixa mínim quinze dies

13/11/2021

Bep Llorens aparca l’objectiu de la Copa i parla de permanència davant la visita del cuer Leganés

A la Superlliga femenina, oportunitat d’or de l’Avarca de Menorca per trencar, davant el cuer Leganés (dissabte, 19 hores), la dinàmica negativa. Abans però, Bep Llorens ha donat la cara, ha assumit responsabilitats i ha revelat a IB3 que ara toca replantejar les metes de l’equip.

L’Avarca ha superat l’equador de la primera volta enfora de les expectatives de la pretemporada. Cinc punts en sis jornades han obligat Bep Llorens a modificar els objectius en grau superlatiu: la permanència és prioritària, de classificar-se per la Copa, ni s’en parla.

L’anàlisi de l’entrenador ciutadellenc reconeix el mal joc dels dos darrers partits i la preocupació pel baix rendiment. A la vegada, està satisfet per l’esforç i la implicació del grup.

La situació s’agreuja amb la baixa de Maira Westergaard. La sobrecàrrega que arrossega la capitana des de fa un mes, obligarà l’argentina a aturar, mínim, quinze dies. Un pas endavant, el primer de molts a donar, que posarà a prova el Leganés, a partir de les set.

13/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris