X

Andy Cairns, vocalista de la banda rock Therapy?, actuarà al ContrastMallorca

Torna una edició més d'aquest festival que compta amb la col·laboració d'IB3

15/11/2021

Andy Cairns, vocalista de la banda rock Therapy?, actuarà al ContrastMallorca

El festival de música Contrast Mallorca torna al Xesc Forteza per aquest Nadal i enguany comptarà amb Andy Cairns, cantant de Therpay? el pròxim 23 de desembre. El cantant nord-irlandès tocarà en solitari clàssics de la seva banda de rock i estarà acompanyat d’un quartet de corda i contrabaix que interpretaran arranjaments que ha realitzat el compositor mallorquí Miquel Àngel Aguiló. El festival compta amb la col·laboració d’IB3.

La banda Therapy? és un dels grups clau per a entendre la música rock dels 90 a Europa. És la primera vegada que Cairns visita Espanya amb aquest projecte en acústic. Therapy? ha venut 2 milions de còpies en els més de 30 anys de carrera i el seu disc Troublegum (1994) és considerat com un dels millors de la història del rock britànic.

El festival continua amb el seu esperit de programar propostes úniques i unir sinergies amb artistes mallorquins, Cairns estarà acompanyat d’un quartet de corda i contrabaix, Emsemble Lumière, dirigit pel compositor i arranjador Miquel Àngel Aguiló. De fet, Aguiló és el responsable dels arranjaments musicals que s’han realitzat de manera especial per a aquest concert, la qual cosa convertirà la vetllada en una nit única. El compositor mallorquí ha dirigit l’Orquestra Simfònica dels Illes Balears, la banda del Conservatori Superior de Música dels Illes Balears i ha rebut, entre altres, el premi al millor àlbum pop del Ministeri de Cultura pel disc ‘Cosir i cantar’ d’Antònia Font. Seva és també la banda sonora de ‘Woody and Woody’, el curtmetratge de Jaume Carrió i Laura Gost guanyador d’un Goya.

Les entrades ja es poden reservar enviant un correu electrònica a hola@contrastmallorca.com i estaran en breu a la venda. En breus, es donarà a conèixer el segon dels artistes que actuarà en el festival.

15/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris