X

Incendi a un habitatge de Santa Margalida

La segona planta de l'edifici ha quedat totalment calcinada

17/11/2021

Incendi a un habitatge de Santa Margalida

La segona planta de l'edifici un cop extingit el foc

Un habitatge de Santa Margalida ha quedat totalment afectat per les flames del foc calcinant la segona planta per complet. El succés hi ha tingut lloc a la plaça de s’Abeurador, a Santa Margalida. A l’habitatge hi residien un matrimoni i la seva filla de cinc anys, qui es va despertar i va descobrir el foc alertant als seus pares. Segons han informat les xarxes socials Bombers de Mallorca, el sinistre i les tasques d’extinció han tingut lloc a les quatre i mitja de la matinada d’aquest dimecres.

Al lloc s’hi van desplaçar amb urgència dotacions de la Policia Local de Santa Margalida i Bombers de Mallorca dels parcs de Manacor i Inca. Els bombers es van trobar amb una gran càrrega de foc en el segon pis, ja que hi havia en el seu interior una gran quantitat de revistes, que van actuar com a combustible. Tots els residents van poder sortir a l’exterior i no hi ha hagut cap ferit. La dona que residia a la primera planta ha hagut de ser atesa pel 061 per un atac d’ansietat.

Els treballs d’extinció han estat molt laboriosos i l’incendi no ha quedat definitivament extingit fins a les vuit del matí. Tot i que ja està controlat, els bombers hi continuen fent feina per revisar l’estructura i evitar que es produeixi algun rebrot. En els treballs per a sufocar el foc han participat dotacions dels parcs de bombers d’Inca i Manacor.

17/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris