X

Calvià inaugura el Mallorca Design District

Volen convertir el Polígon de Son Bugadelles en un referent del lifestyle

18/11/2021

Calvià inaugura el Mallorca Design District

Un grup d’empresaris del polígon de Son Bugadelles de Calvià han posat en marxa el Mallorca Design District. És un iniciativa público-privada inspirada en projectes d’èxit similars com el Districte 22@ de Barcelona o el Miami Design District. Pretén agrupar empreses punteres del món immobiliari, el disseny i la nàutica, moltes d’elles ja situades a la zona.

La idea dels empresaris és transformar el polígon i que es converteixi en una zona de referència del sector. Volen que sigui un lloc de compres atractiu per als qui cerquin empreses relacionades amb conceptes com el que ells anomenen el “living” i el “lifestyle”. Asseguren que el polígon, amb totes les empreses que s’hi han instal·lat, ara mateix ja té “una identitat i un segell ‘living’ propi”.

El projecte va néixer de forma natural, expliquen, per la coincidència d’aquestes empreses a Son Bugadelles, a la zona exclusiva de Calvià. I consideren que és el moment apropiat per tirar-lo endavant pel gran interès dels inversos estrangers en les noves promocions immobiliàries a l’illa.

En un futur al Mallorca Design District també s’hi faran esdeveniments per promoure’l i dinamitzar-lo.

Entre els socis actuals del projecte hi ha empreses com Engel & Völkers, Domus Vivendi, Mallorca Site, Terraza Balear, Instyle Living, Wine & More, Grupo Ferrá, Almacenes Ferragut, Durán i Lionsgate Capital.

18/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris