X

“Emma i el pinzell”, un microteatre sobre la violència de gènere

L'objectiu és visibilitzar-la i conscienciar a la ciutadania sobre la importància de detectar-la i combatre-la

19/11/2021

“Emma i el pinzell”, un microteatre sobre la violència de gènere

La companyia de teatre “Centimets Teatre” ha sortit avui divendres al carrer per sensibilitzar sobre la violència de gènere amb l’obra de microteatre “Emma i el pinzell”. La peça, que s’emmarca dins el programa d’actes del 25N, Dia Internacional contra la Violència cap a les dones, s’ha pogut veure al mercat de Pere Garau de Palma.

Amb aquesta representació teatral es pretén visibilitzar la violència de gènere amb situacions del dia a dia. Una de les actrius de la companyia de teatre “Centiments Teatre”, Irene Soler, explica que es representa una situació de violència masclista on la dona queda atrapada dins els mites de l’amor romàntic.

L’obra ha estat representada per dues actrius i reflecteix l’evolució d’un episodi de violència de gènere dins una parella, d’ençà que es coneixen, fins al seu final. L’objectiu és conscienciar la ciutadania i aconseguir que la població identifiqui una situació de violència masclista i la pugui combatre. Respecte a això, Irene Soler, recalca la importància de mostrar a la gent aquest tipus de situacions que, com ella diu, passen més del que la gent pensa.

El muntatge forma part del programa d’actes de cara al Dia Internacional contra la Violència de gènere, i es podrà veure el dilluns vinent 22 de novembre a s’Escorxador a les 18.00 i les 18.30 hores, i dijous 2 de desembre a s’Arenal de Palma a les 17.00 i les 17.30 hores.

19/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris