X

Isabel Vidal, presidenta dels hotelers de Platja de Palma: “Si la pandèmia empitjora, no ens farà tant de mal com a l’estiu”

Les possibles cancel·lacions afectaran els 16 hotels oberts aquest hivern a la zona, molts menys que a l'estiu

23/11/2021

Isabel Vidal, presidenta dels hotelers de Platja de Palma: “Si la pandèmia empitjora, no ens farà tant de mal com a l’estiu”

Àustria, Alemanya o els Països Baixos imposen restriccions per frenar la nova onada de contagis de coronavirus a Europa. A les Illes, la presidenta de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma, Isabel Vidales manté vigilant, encara que no tan expectant com durant la temporada alta “Qualsevol notícia que es doni sobre la COVID afecta les reserves, però ara, un empitjorament de la pandèmia, no ens faria tant de mal com a l’estiu”, ha reconegut en una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio. Durant l’hivern, a la zona només es mantenen oberts 16 establiments, molts menys que als mesos forts, quan són 200, ha explicat Vidal.

En vista al Pont de la Constitució, de moment, prudència i poca previsió, a l’espera de com evolucionin les xifres de contagis. Sí que ha reconegut la presidenta dels hotelers de la Platja de Palma que aquest estiu han recuperat turisme espanyol i francès i que, si tot va bé, podrien repetir la tendència al desembre.

23/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris