X

Sis agents de la Policia Nacional, ferits lleus a la manifestació en suport als treballadors del metall a Cadis

Als incidents ha estat detinguda una persona com a presumpta autora dels delictes de desordres públics i atemptat contra agent de l'autoritat

23/11/2021

Sis agents de la Policia Nacional, ferits lleus a la manifestació en suport als treballadors del metall a Cadis

Un total de sis agents de la Policia Nacional han resultat ferits lleus a la manifestació celebrada a Cadis en suport als treballadors del metall de la província, segons ha informat la Subdelegació del Govern a Cadis. Els incidents han tingut lloc quan una part dels manifestants s’han despenjat del recorregut previst amb la intenció de tallar el pont José León de Carranza, i la policia ha actuat per evitar-ho, ja que està considerada una infraestructura crítica de la ciutat.

Als incidents ha estat detinguda una persona com a presumpta autora dels delictes de desordres públics i atemptat contra agent de l’autoritat, segons les fonts de la Subdelegació del Govern. Unes 5.000 persones, segons els sindicats, i 1.500, segons la Policia, han participat aquest dimarts a la manifestació, que ha acabat en greus disturbis quan una part de la protesta es va escindir del recorregut oficial per intentar tallar el pont José León de Carranza.


Yolanda Díaz envia el suport als treballadors en vaga del metall i demana a Marlaska retirar la tanqueta: “No són delinqüents”

23/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris