X

Tomeu Penya, premi Enderrock a la trajectòria: “Som feliç perquè des dels 15 anys faig el que vull, música”

Ramon Farran s'ha emportat el premi d'Honor

25/11/2021

Tomeu Penya, premi Enderrock a la trajectòria: “Som feliç perquè des dels 15 anys faig el que vull, música”

O-Erra, Maria Hein, Xanguito, Ramon Farran i Tomeu Penya, entre d’altres, han estat alguns del premiats a la quarta edició dels Premis Enderrock de la Música Balear en què s’han lliurat 16 guardons als millors discos, cançons i reconeixements.

Els guardons s’han repartit en les categories de premis de la crítica i premis de la votació popular, a més dels reconeixements especials de premi d’honor, a Ramon Farran, el premi a la trajectòria, a Tomeu Penya, i el nou premi Enderrock – Obra Cultural Balear a una personalitat cultural, per a Miquel Àngel Sancho, productor de Blau.

Durant la gala també s’han donat a conèixer els onze Premis de la votació popular: Xanguito, O-Erra, Maika Makonvki, Maria Hein i Joan Miquel Oliver han estat triats pels ciutadans entre d’altres.

Els Premis Enderrock de la Crítica s’han lliurat a Marco Mezquida pel millor disc de l’any; a Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, per millor disc de cançó d’autor; a Saïm, per millor disc de pop-rock; a Maria Jaume, per millor disc revelació i Miquel Serra ha estat reconegut amb el premi especial del jurat.

La gala s’ha celebrat al teatre Xesc Forteza de Palma amb les actuacions de Ramon Ferrà, Alanaire, Baaldo, Donallop, Jantià, Kard’s Piken, Maria Hein i Reïna.

La Nit Enderrock s’ha retransmès en directe per IB3 Ràdio i en streaming a través de plataformes digitals de la cadena pública, així com per Enderrock.cat. A més, es realitzarà un programa especial resum de la gala, coproduït pel Grup Enderrock i IB3, que s’emetrà el primer cap de setmana de desembre per la televisió pública de les Illes Balears. I, amb el suport de l’Institut Ramon Llull, es farà una peça audiovisual de cadascun dels artistes que actuaran a la gala per la seva difusió a través dels mitjans col·laboradors i fires professionals.

25/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris