X

Càritas inicia una campanya per estalonar la solidaritat amb el lema ‘Aquest Nadal, cada portal és important’

A Menorca l'entitat ha atès més de 1.000 persones fins al setembre i preveuen que la situació empitjori fins a la nova temporada

29/11/2021

Càritas inicia una campanya per estalonar la solidaritat amb el lema ‘Aquest Nadal, cada portal és important’

Càritas posa en marxa una campanya nadalenca per estalonar la solidaritat entre veïnats. Amb el lema “Aquest Nadal, cada portal és important”, la iniciativa fa un paral·lelisme entre el naixement de Jesús i les necessitats socials que actualment pateix part de la ciutadania per la crisi generada per la pandèmia.

En el cas de Menorca els responsables de l’entitat asseguren que la situació ha millorat respecte a fa un any, però enguany ja han atès “més de 1.000 persones, només fins a finals de setembre, o més de 600 famílies en temes d’aliments”. A més preveuen que la situació empitjorarà en els pròxims mesos. “Les peticions d’ajut s’estan incrementant, sobretot des de l’octubre. I creixeran més a partir de finals de desembre, gener i febrer… fins que no arrenqui la nova temporada cap a l’abril. Això passa cada any, però ara s’està notant més, perquè venim d’un any molt difícil per a tothom”, explica el secretari General de Càritas Menorca, Guillem Ferrer.

29/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris