X

Un tast de la sèrie documental ‘A Muntanya’ al Principal de Palma

El Consell de Mallorca tanca amb aquesta projecció el desè aniversari de la declaració de la serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la UNESCO

19/12/2021

Un tast de la sèrie documental ‘A Muntanya’ al Principal de Palma

Al Teatre Principal de Palma s’ha projectat avui capvespre un tast de la sèrie documental “A Muntanya”, dirigida pel periodista Toni Mateu. El Consell de Mallorca tanca, amb aquest acte, l’any del desè aniversari de la declaració de la serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la UNESCO. La projecció inclou persones propietàries de possessions i de grans finques que lluiten per preservar el llegat i la rendibilitat de la Serra. Aquest primer episodi s’endinsa en la persona de Carlos Zayas, fundador d’Amics de la Terra i propietari de Son Torrella, qui reforestà el terreny amb pins i alzines. Setmanes després de l’entrevista, va morir. IB3 Televisió emetrà la sèrie més endevant.

19/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Joan Vicens Alberti 09/11/2022

    El que va fer reforestant aquells plans fou carregarsels. Aquells plans eren sembrat de pastura pels animals. Si encara haguessin estat reforestats d’alzines mira, pero no, foren reforestats de pins…quan els pins son els que es menjen els olivars de sa serra i part d’alzinars. Llavors parlam de la recuperacio del paisatge i conservacio dela olivars de la serra i per altre banda subvencionam aquestes tonteries.