X

El portaveu d’El Pi, Pere Soler, i la consellera Bel Febrer acudiran a la via judicial per defensar la seva honorabilitat

Titllen de ridícula i de "xapuça" la decisió del Comitè

14/01/2022

El portaveu d’El Pi, Pere Soler, i la consellera Bel Febrer acudiran a la via judicial per defensar la seva honorabilitat

El portaveu d’El Pi de Mallorca, Pere Soler i la consellera Bel Febrer titllen de ridícula i de “xapuça” la decisió del Comitè de Disciplina Autonòmic  d’expulsar-ne a un i suspendre de militància a l’altre. Tant Soler com Oliver han assegurat que acudiran a la via judicial per defensar la seva honorabilitat.

Ara tenen quinze dies per presentar un recurs davant l’executiva balear. Els dos afirmen que no se’n volen anar i que continuaran fent feina per la institució. No es plantegen abandonar l’acta de consellers d’El Pi i diuen que és a l’actual direcció a qui li correspon recompondre la situació. A més han manifestat que compten amb el suport del comitè local d’Inca. De fet, la roda de premsa s’ha dut a terme a la seva seu.

El Comitè de Disciplina Autonòmic del PI-proposta per els Illes Balears va acordar expulsar de la formació a Soler i suspendre de la militància durant dos anys a Febrer per desobeir les directrius de l’executiva.

En la roda de premsa a Inca, Soler i Febrer han argumentat que, mancant una anàlisi “tranquil·la” del text que es va conèixer aquest dijous a última hora, la resolució es basa “en arguments poc fonamentats“. Segons han indicat, la seva expulsió i suspensió són simplement “una decisió de partit” i que no parteix ni de les normes del grup en el Consell de Mallorca, ni dels Estatuts ni de la jurisprudència en assumptes similars.


El Pi expulsa Pere Soler i suspèn de militància Isabel Febrer

14/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris